lördag 1 augusti 2015

Julis bildkavalkad

Som gravid tillhör jag den lilla skara som verkligen uppskattat det svala vädret i juli. Det har blivit en hel del pysslande här hemma. Här kommer bilder på en del av det jag gjort under den gångna månaden. Lämna gärna en kommentar så blir jag glad =).Det har blivit en hel del kort av pappersrester och spillbitar. Det känns bra att göra av med allt smått för att kunna "börja om". Dessutom vet jag inte om det blir så mycket pysslande när Minionen kommit till världen så det är bra med ett litet kortlager.
Vi har rensat och rensat här hemma för att göra plats för bebisen. Vissa dagar är jag väldigt trött men då passar jag på att pyssla lite eller som här nedan, rensa pennor och kokböcker.Lite bakning hanns med med något "fylla frysen" som planerat har det inte blivit. Inte än i alla fall.Precis som att kortlagret ökat drastiskt har antalet armband här hemma mer än fördubblats. Det blir härliga färgklickar som piffar upp vilken outfit som helst.
Starwarstavlan till sambon blev ÄNTLIGEN klar och jag har börjat sy ihop alla mina mormorsrutor. Det ska bli en filt till bebisen.Ett nytt pärlplatteprojekt har påbörjats. Dock inte med minipärlor så den här gången ska det förhoppningsvis bli klart fort.


Jag ser fram emot augusti som förmodligen också kommer bjuda på en hel del pyssel.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar